fbpx
Kiemelt termékek
Kiemelt bejegyzéseink
Nyitvatartásunk: H-P 10-18
Csatlakozz közösségünkhöz!
Hasznos hírlevelünk is van ám!

Havonta maximum 2-4 emailt küldünk és természetesen bármikor pillanatok alatt lemondhatod.

Rugexpert - Antik keleti szőnyeg fórum és adás-vétel.

Antik Szőnyeg Fórum

Rugexpert - Keleti szőnyeg Fórum és Adás-Vétel

Rövid bemutatás:

Ez az első Magyar Facebook csoport, ami kimondottan ANTIK keleti szőnyegekről szól. Tudjuk, hogy rengetegen vagyunk az országban, akik imádják a keleti szőnyegeket. A csodálatos színeiket, lenyűgöző történeteiket és nem adnának oda egy antik Perzsa szőnyeget 100 vadiúj lelketlen tucatszőnyegért sem.

Ha magadra ismertél várunk szeretettel közösségünkben!

Szeretnél eldicsekedni kedvenc darabodról antik szőnyeg gyűjteményedből?

Nyugottan rakj ki pár fotót róla és írj hozzá pár sort, hadd irigykedjünk és gyönyörködjünk benne mi is! Leírás vagy megjegyzés nélkül kérlek ne rakj ki fotókat, köszönjük.

Eladnád keleti szőnyeged?

Kérlek eladó szőnyeget akkor hirdess meg a csoportban, ha már tisztában vagy az alábbiakkal: Hol és mikor készült, milyen értéket képvisel, mennyibe kerül? Ha ezeket nem tudod, mi és a csoport közössége nagyon szívesen segítünk megállapítani. Ezeken kívül a szőnyeg méreteit is fel kell tüntetni a hirdetésben, köszönjük!

Szeretnél többet megtudni keleti szőnyegedről? Például hol és mikor készült?

Küldj be róla minimum 3 fotót, de inkább többet. A szőnyeg behatárolásához mindenképp kell egy fotó a hátoldaláról is! Ehhez hajtsd fel az egyik sarkánál és készíts egy közeli fotót a csomókról. A képeken egyértelműen látszódjon a szőnyeg állapota. Ha kopott, szakadt valahol, akkor azt érdemes közelebbről is lefotózni és megemlíteni a hibás részek méreteit is.

Hirdetés a csoportban

A Magyar apróhirdetési oldalak, facebook csoportok, marketplace stb. tele van olyan meghirdetett szőnyegekkel, amiknek a leírásaik távolról sem fedik a valóságot. Például antik kézi perzsaként hirdetett, de valójában 40-50 éves európai gépi szőnyeg ‘másolat’. 

Nem gondoljuk, hogy szándékos félrevezetésről van szó a hasonló hirdetéseknél, szimplán a tájékozatlanság és a pontos behatárolás nehézségének a szüleményei ezek a félrevezető hirdetések.

Szeretnénk elkerülni és megelőzni csoportunkban az ilyen eseteket, ezért ingyenes útmutatást nyújtunk a közösség tagjainak szőnyegük értékével kapcsolatban.

Ebben a csoportban nem engedünk meghirdetni szőnyeget:

 • Ha nem öreg, fél-antik vagy antik! (70 éves vagy idősebb.)
 • Ha nem kézzel csomózott vagy szőtt!
 • Ha nem elég pontosan van behatárolva hely és kor szerint! (Szívesen segítünk!)
 • Ha irreális áron van meghirdetve! (Pl.: Lényegesen olcsóbb, vagy drágább valódi értékénél. Ebben is szívesen segítünk!)

Szeretnénk, hogy ha a csoporton belül cserél gazdát egy szőnyeg, az minden tekintetből korrekt legyen. Ha 100 éves Shiráz szőnyeget vásárolsz, akkor 100 éves Shiráz szőnyeget kapj!

Jól hangzik?

Várunk szeretettel!

Várunk szeretettel üzletünkben, minden hétköznap 10-18 között!
Copyright © 2024 - Minden jog fenntartva – Rugexpert Kft.

This entire website was proudly designed and created by webstart.studio

Válassza ki, melyik mezőket szeretné látni.
 • Kép
 • Ár
 • Hozzáadás a kosárhoz
 • Leírás
 • Súly
 • Méretek
 • További információk
Kattintson ki az ablakból.
Összehasonlít
Összehasonlít ×
Összehasonlítás! Vásárlás folytatása