fbpx
Kiemelt termékek
Kiemelt bejegyzéseink
Nyitvatartásunk: H-P 10-18
Csatlakozz közösségünkhöz!
Hasznos hírlevelünk is van ám!

Havonta maximum 2-4 emailt küldünk és természetesen bármikor pillanatok alatt lemondhatod.

Régiség felvásárlás kulturáltan & barátságosan

Régiség felvásárlás? Hívja Istvánt és Erikát!

Minden oka meg van rá!

Sajnos be kell ismernünk, hogy az emberek jogosan félnek a fentiektől!

A "régiségkereskedő" szótól a legtöbb embernek feláll a hátán a szőr.

Pedig ez egy gyönyörű szakma. Nap mint nap találkozunk Magyarország és a világ történelmének meghatározó koraiból származó művészeti alkotásokkal és ehhez nem kell múzeumba mennünk. Minden darabbal egy kicsikét többet tudunk meg a világról!

Antik szobor és régiség felvásárlás - Rugexpert

Mit vásárolunk meg öntől?

Ingyenes országos kiszállás vállalunk, önnek csak az idejébe kerül. Bárhová elmegyünk, ha régiség felvásárlásról van szó!

Egy-egy régiséget

Bátran kereshet minket akkor is, ha csak egyetlen antik tárgyat kíván eladni. Mi akkor is ugyanolyan lelkesek vagyunk, mint ha gyűjteményt vennénk.

Komplett gyűjteményt

Teljes gyűjteménytől vállna meg egyben? Én magam is (Varga István) gyűjtöm történelmünk darabjait, így biztosan szót értünk majd!

Hagyatékot, örökséget

Hagyaték teljes és részleges felvásárlását is vállaljuk, ha az régiségekből, antik tárgyakból áll. Várjuk megtisztelő megkeresését!

Ki választ minket?

Az elmúlt 30 év alatt szerzett tapasztalataink alapján, általában olyan régiség tulajdonosokkal kötjük a mindkét fél számára sikeres üzleteket, akikre igazak az alábbiak.

Antik óra és régiség felvásárlás - Rugexpert

Referenciáink

Többek között velük is dolgoztunk már!

Centrál Színház
Többször is dolgoztunk már velük. Pl. A "My fair lady" előadásban a szőnyeget, amin Alföldi Róbert művészúr is táncolt, tőlünk szerezték be!
Viasat 3
A Viasat 3 csatornán futott "Antikhősök" című sorozat egyik nálunk forgatott epizódjában is szerepeltünk.
Korda Filmpark
Rengeteg szőnyeget szereztek be tőlünk az elmúlt évek alatt, amik nem csak Magyar, de itt forgatott Hollywood-i produkciókban is szerepeltek már.
Kulturális Minisztérium
Velük is többször dolgoztunk már és segítettünk nekik megfelelő szőnyegeket és műkincseket találni a Nemzeti Kastélyprogramhoz.
Netflix
A nagysikerű Netflixes sorozat, Marco Polo egyik jelenetében egyszerre 150 ember imádkozott a tőlünk beszerzett szőnyegeken.
Antik szőnyeg és régiség felvásárlás - Rugexpert

Várjatok, ti nem csak Antik szőnyegekkel foglalkoztok?

De nem ám! Aki egyszer belecsöppen a régiségek világába, az "függővé" válik!

Minden kézzel készült műalkotást tisztelünk és nagyra értékelünk. Bár mindig is az antik szőnyegek voltak / lesznek számunkra az első helyen, az elmúlt 30 évben sok más művészeti területre is elkalandoztunk és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Festmények, órák, bútorok, szobrok, porcelánok, kerámiák, militária, ékszerek és még sorolhatnánk.

A Rugexpert valóban csak az antik szőnyegekről szól, de nem csak azokkal foglalkozunk. A régiség felvásárlásról másik weboldalunkon mégtöbb információt találsz.

Szakmai dicsőségeink.

(Feltöltés alatt!)

Az évek során volt szerencsénk (és remélhetőleg lesz is még bőven) több gyűjtővel is együtt dolgozni. Volt akinek az első antik szőnyeg gyűjteményét segítettünk összeállítani, volt akinek már a meglévő gyűjteményét segítettem bővíteni különleges darabok beszerzésével.

Kótai József az utóbbiakhoz tartozik. Amikor megismertem, már akkor is nívós kollekcióval rendelkezett, amit (a szó jegjobb értelmében) irigyeltem is. Közös szenvedélyünknek hála hamar összebarátkoztunk és elkezdtünk dolgozni a gyűjteménye bővítésén.

(Ferenczy Noémi-díjas ötvösművész)

Világszínvonalú antik szőnyeg gyűjteményt állított össze, amire olyan büszke, teljesen jogosan, hogy egy limitált kiadású könyvet is írt róla. Ráadásul Istvánt is megemlítette benne.

Várunk szeretettel üzletünkben, minden hétköznap 10-18 között!
Copyright © 2024 - Minden jog fenntartva – Rugexpert Kft.

This entire website was proudly designed and created by webstart.studio

Válassza ki, melyik mezőket szeretné látni.
  • Kép
  • Ár
  • Hozzáadás a kosárhoz
  • Leírás
  • Súly
  • Méretek
  • További információk
Kattintson ki az ablakból.
Összehasonlít
Összehasonlít ×
Összehasonlítás! Vásárlás folytatása

Kapcsolat

A napközben küldött üzenetekre 1 órán belül válaszolunk!