fbpx
Kiemelt termékek
Kiemelt bejegyzéseink
Nyitvatartásunk: H-P 10-18
Csatlakozz közösségünkhöz!
Hasznos hírlevelünk is van ám!

Havonta maximum 2-4 emailt küldünk és természetesen bármikor pillanatok alatt lemondhatod.

Nyugalom utalvány

Kiömlött rá valami? Lepisilte a kutya?

Pánikra semmi ok!

Vásárolj szőnyeget üzletünkben vagy a webshop-on és a vásárlástól számított 1 éven belül igényelheted ingyenes tisztítását egyszeri alkalommal!

A promóció kezdete: 2024.04.12 | Promóció vége: 2024.08.31

Néha legjobb barátaink okozzák nekünk a legnagyobb kellemetlenségeket.

Igaz történet alapján!

Háziállattal élni, legyen az kutya, macska, nyúl vagy teknős tele van kihívásokkal. Legjobb barátaink néha nagyon makacsak tudnak lenni és olyankor előszeretettel okoznak nekünk drága károkat, de még így sem tudunk rájuk haragudni.

Most képzeld el. Megveszel egy gyönyörű antik Shiráz szőnyeget, olyat amire mindig is vágytál. Elköltöttél rá 200-300 ezer forintot, majd hazaviszed, de még nem tudod, hogy pontosan hová szeretnéd tenni.

Bepróbálod az összes helyiségbe, végül úgy döntessz, hogy a nappaliban, a kanapé előtt néz ki a legjobban. Kicsit nosztalgikus hangulatba kerülsz, mert a gyerekként a nagyinál töltött hétvégékre emlékeztet. Neki is gyönyörű perzsa szőnyegei voltak és mindig azokról áradozott.

Aztán behívod a szobába a legjobb szőrös barátodat, hogy kikérd az ő véleményét is, hiszen az a legfontosabb. Neki is nagyon tetszik, rögtön el is kezd beledörgölőzni, de gyorsan rászólsz és lefektetitek az új szabályokat. Ő persze eljátsza, hogy megértetette őket és pontosan azt mondja, amit hallani szeretnél tőle.

Tartja is magát az egyezséghez, egészen 2 hónappal későbbig, amikor bent ragadsz a munkában és csak 1 óra késéssel tudsz hazaérni levinni őt sétálni. Felszaladsz a lépcsőn és sietsz a lakásba, amint belépsz az ajtón egyből a bocsánatáért esedezel, de észre veszed, hogy valami nem stimmel. Csak ül az előszobában és úgy néz rád, ahogy már évek óta nem nézett. Hamar rájössz, hogy ez a bűnös tekintete és egyből körülnézel, hogy mi történhetett.

Megtörtént a baj! Hűséges társad, talán bosszúból, talán csak véletlenül, de lepisilte nagy becsben tartott keleti szőnyeged.

Na ezt most jó sokba fog kerülni helyre hozni! – gondolod magadban..

NEM! Ez a kis baleset egy forintodba se fog fájni, hála a

nyugalom utalványnak!

A fenti sztori egy budapesti tanárnővel történt 2019-ben, aki első antik perzsa szőnyegét vásárolta nálunk, ami valóban nagyon sokat jelentett neki. Párszor már volt nálunk előtte, többnyire párnákat vett tőlünk és mindig elmondta mennyire szeretne egy igazi keleti szőnyeget, de fél, hogy a kutyája nem annyira fogja értékelni és esetleg lepisili..

A harmadik látogatásánál kialkudtunk neki egy személyre szóló garanciát, ami így szólt:

"Ha a következő 1 évben bekövetkezik a baleset, akkor ingyen kitisztítjuk a szőnyeget egyszeri alkalommal."

Szerintünk mondani sem kell, hogy mennyire örült az ajánlatnak! 🙂 Mi is kutyás család vagyunk, ezért átérezzük a hasonló aggodalmakat!

Na így született meg a nyugalom utalvány!

Mire jó az utalvány?

Vintage és antik, gyapjú szőnyeg vásárlásakor kapsz tőlünk egy kupont, amivel a vásárlástól számított 1 éven belül igényelheted a tőlünk szerzett szőnyeged kézi mélytisztítását EGY alkalommal!

A kézi tisztítás szolgáltatásunk ára egyébként br. 4990 Ft/m², ami azt jelenti, hogy egy 3×4 méteres szőnyeg esetében

59 880 Ft-ot spórolunk meg számodra!

Mik a feltételei az ajánlatnak?

Ezt az ajánlatot azért hoztuk létre, mert úgy érezzük, hogy a múltban nem fektettünk elég figyelmet az írásos visszajelzések gyűjtésére. Most, hogy elkezdtük az online jelenlétünk megerősítését szuper lenne, ha tudnánk mutatni az új érdeklődőinknek pár fotót, hogy szőnyegeink milyen klassz otthonokban felelősek a különleges hangulatért.

A kupon érvényesítéséhez az alábbiakban kérjük megtisztelő segítségedet.

1. lépés: Vásárolj szőnyeget a promóció ideje alatt!

Selyem szőnyegek kivételével!

2. lépés: Várj izgatottan kb. 2-3 napot amíg megérkezik!

A rendeléseket legkésőbb a következő munkanapon útnak indítjuk! A házhozszállítás szőnyegeinkre GLS futárral ingyenes!

3. lépés: Szerelem második látásra! Találd meg a helyét az otthonodban!

A hálószoba falán lesz? Vagy a nappaliban a kanapé előtt?

4. lépés: Készíts pár fotót a végeredményről és küldd el nekünk!

Nem kell profi fotónak lennie, nyugi!

5. lépés: Írd meg a véleményed rólunk!

Legalább az egyik közösségi oldalunkra írj egy értékelést! Milyen volt vásárolni, hogy tetszik a szőnyeg? Akár a fotót is kirakhatod!

6. lépés: Aktiváljuk a kuponodat és hátra dőlhetsz!

Miután megjöttek a fotók és megírtad az értékelést, ami lehet pozitív vagy negatív, elküldjük a saját kódodat, amit 1 évig felhasználhatsz!

Ilyen egyszerű!

Hogy kérd a tisztítást, ha már van aktív kuponod?

Írj nekünk vagy hívj fel nyitvatartás alatt és szólj, hogy baleset történt. Ha el tudod juttatni hozzánk a szőnyeget az szuper, de ha nem, akkor kérheted, hogy rendeljünk hozzád futárt, aki vissza is viszi miután elkészültünk vele! (GLS futár, aminek a költsége téged terhel majd!) A tisztítás jellemzően 4 munkanapot vesz igénybe, mivel minden lépés kézzel történik!

Figyelem! Vörösbor, pisi és hasonló durva szennyeződésekkel mi sem tudunk csodát művelni, de akkor is megtesszük a lehető legtöbbet! Ilyenkor az idő is fontos tényező és neked is minél gyorsabban reagálnod kell, hogy a lehető legkevesebb folyadék igya be magát a szálakba.

!A LEGELSŐ LÉPÉS KUTYAPISI ESETÉN!

100% gyapjú szőnyegek esetében.

A hasonló baleseteknél minél gyorsabban reagálsz, annál több esély van, hogy sikerül eltávolítani a szennyeződést. Ha van nyugalom utalványod, ezt akkor is el kell végezd, ha szeretnéd megelőzni, hogy teljesen beigya magát a szálakba.

Friss vizelet esetén, kezdd azzal, hogy törlőronggyal felitatod a lehető legtöbb folyadékot. Figyelem! Ne dörzsöld, csak itasd fel!

Ezután keverj össze egy adag fehér ecetet két adag vízzel, és a keveréket egy szivaccsal óvatosan vidd fel a foltra. (Csinálj próbát egy kisebb felületen, a színfolyás elkerülése érdekében.)

Vörösbor, Kávé és ételfoltok esetén az ecetes keverékbe pár csepp folyékony mosogatószert is érdemes keverni.

Hagyd az ecetet néhány percig a folton, majd itasd fel egy tiszta ronggyal.

Végül szórj sütőport a nedves területre, hagyd megszáradni és porszívózd fel pár óra múlva. Ez után szólj nekünk, és igyekszünk kihozni belőle a maximumot!

AKTIVÁLÁS

Töltsd ki az alábbi űrlapot az adataiddal. A fotókat a második lépésben tudod csatolni. Ha Google Drive vagy egyéb módon osztanád meg inkább a képeket, akkor másold az üzenet részbe a linket. Hálásan köszönjük előre is!

Várunk szeretettel üzletünkben, minden hétköznap 10-18 között!
Copyright © 2024 - Minden jog fenntartva – Rugexpert Kft.

This entire website was proudly designed and created by webstart.studio

Válassza ki, melyik mezőket szeretné látni.
  • Kép
  • Ár
  • Hozzáadás a kosárhoz
  • Leírás
  • Súly
  • Méretek
  • További információk
Kattintson ki az ablakból.
Összehasonlít
Összehasonlít ×
Összehasonlítás! Vásárlás folytatása